Як правило, для котлет використовують змішаний фарш: яловичина та свинина у співвідношенні 50/50. Яловичина – це смак котлет, свинина – соковитість. Для фаршу краще доросла яловичина, а не телятина, оскільки смак буде більш насиченим.. Найвдаліші висівки на фарш для котлет це лопатка, вогнище, пашина, покромка.16 лют. 2023 р.
Який фарш найсмачніший?
Вибираючи свинину, віддавайте перевагу плечу, шийці та лопатці. Через високий вміст жиру фарш вийде дуже соковитим та ніжним, тому він підійде для будь-яких страв. Найапетитніші шматки баранини, придатні для фаршу, — стегно та огузок, а найкращі шматки птиці, придатні для перемелювання, — грудки та ніжки.
Що можна додати до фаршу для котлет?
Спробуйте під час виготовлення фаршу додати овочі – це повідомляє котлетам додаткову соковитість. Найкраще для цієї справи підходять капуста, кабачки, картопля, морква і навіть усі ці овочі разом.