Найкраще подавати гриби із зеленню та іншими овочами в обробленому вигляді (морква, цибуля, картопля, стручкова квасоля, кабачки, баклажани, капуста). Варто уникати важких для організму бобових – квасолі, гороху. Дієтологи не радять вживати одночасно гриби зі свіжими помідорами та огірками, капустою. 4 лист. 2021 р.
Які продукти поєднуються зі смаженими грибами?
Популярні у багатьох варіанти очевидні: картопляне пюре, смажена або просто відварена картопля; макарони; Мал; гречка; сочевиця; овочевий мікс; овочеві рагу та тушковані овочі; червона та стручкова зелена квасоля.
Що не можна їсти з грибами?
До яких страв не можна додавати гриби Найчастіше господині припускаються помилок, поєднуючи гриби з м'ясними стравами. Продукти, багаті на вуглеводи, не слід додавати до білкової їжі. Якщо є м'ясні страви, краще вживати їх салатами з овочів та зелені. Важливо поєднувати гриби з продуктами, що легко перетравлюються.