Мартіні Б'янко – неміцний напій, закушувати його не обов'язково. Підкреслити смак допомагають солоні горіхи, мигдаль, крекери, оливки та твердий сир. При подачі в барах та ресторанах келих з коктейлем Б'янко або чистим мартіні прикрашають часточкою лимона, шматочком цибулі або оливкою – їх можна вживати як закуску.26 Гру. 2018 р.
Чим краще розбавляти мартіні?
Чим розбавити Найкраще підійде гранатовий, вишневий, грейпфрутовий, ну і класичний варіант – апельсиновий. Можна розбавити Мартіні Россо ще й негазованою мінеральною водою. А гіркоту вермуту відмінно прибере горілка чи джин. Але дотримуйтесь пропорцій: 4-5 частин до однієї частини вермуту.
Як і з чим краще пити мартіні?
Еталонними поєднаннями вважають:
- Martini Bianco з водою, соком чи горілкою. …
- Martini Rosso з льодом, апельсиновим, лимонним чи вишневим соками. …
- Martini Rosato з ягід і фруктів. …
- Martini Extra Dry з цитрусовими соками та абсентом. …
- Martini Bitter з будь-яким соком або без будь-яких добавок.