Як зробити повітряний шоколад білий

Як виготовляють білий повітряний шоколад?

Технологія виготовлення білого пористого шоколаду Шоколадну масу насичують азотом або вуглекислим газом і близько 4 годин при температурі 40 градусів триває процес. Пухирці повітряні розподіляються і збільшуються. Після закінчення циклу шоколад відливаю у форми. Збережена копія

Чи можна топити білий повітряний шоколад?

Якщо на кухні є мікрохвильова піч, то ви можете розтопити білий шоколад в ній.. Цей спосіб швидкий та зручний. Щоправда, є свої нюанси. Нагрівання в мікрохвильових печах, як правило, нерівномірне, тому шоколад потрібно розтоплювати імпульсами по 15 секунд на середній потужності (400-600 Вт).

Related Post

Який краще вибрати електричний чайник: поради та рекомендаціїЯкий краще вибрати електричний чайник: поради та рекомендації

У сучасному світі електричний чайник – це не просто покупка для кухні, а незамінний помічник у приготуванні гарячих напоїв. Однак, серед величезної різноманітності моделей на ринку вибрати ідеальний варіант може

ЧИТАТИ ДАЛІЧИТАТИ ДАЛІ

Група єдиного податку: інструкція про зміну у 2023 роціГрупа єдиного податку: інструкція про зміну у 2023 році

Єдиний податок – це спеціальна система оподаткування для малого бізнесу, яка дозволяє спростити податкову звітність та знизити податкове навантаження. Однак, у певних випадках, підприємцю може знадобитися змінити групу всередині системи

ЧИТАТИ ДАЛІЧИТАТИ ДАЛІ

Як правильно поливати хлорофітум після пересадкиЯк правильно поливати хлорофітум після пересадки

Хлорофітум – популярна рослина в квартирних умовах, яку часто пересаджують для оновлення та упорядкування кореневої системи. Однак після пересадки виникає питання про те, коли слід починати поливати рослину. Після пересадки

ЧИТАТИ ДАЛІЧИТАТИ ДАЛІ