З чого роблять сир чечил

Як робиться сир чечив?

Для приготування спочатку в скисло молоко (кислотністю 45 – 50 ° T для коров'ячого і 100-110 ° T для овечого) додається сичужний фермент або пепсин, суміш витримують протягом 5-10 хв при температурі 38-40 ° C, а як тільки утворюється потік – масу при помішуванні нагрівають до 48-54 °C. Збережена копіяПохожі

Який сир використовується для сиру кіски?

Їх усі виготовляють із чечила, що має яскраву особливість, м'який волокнистий сир розшаровується на тонкі нитки. Це відрізняє його від інших видів сирів – таких як, наприклад, сулугуні, який часто ставлять у порівняння як найближчого родича. Збережена копія

Related Post

Як правильно користуватися пінкою для об'ємуЯк правильно користуватися пінкою для об'єму

Пінку потрібно використовувати виключно на чисте волосся. Інакше замість красивого укладання можна отримати зліплі та тьмяні пасма. Стилісти радять наносити кошти на злегка вологе волосся, підсушене приблизно на 80%. І

ЧИТАТИ ДАЛІЧИТАТИ ДАЛІ

Освіта прокурора: кваліфікація та вимогиОсвіта прокурора: кваліфікація та вимоги

Роль прокурора у суспільстві є важливою ланкою правоохоронної системи. Прокурори не лише забезпечують законність та захищають права громадян, а й здійснюють провадження у кримінальних справах, розслідують злочини, представляють інтереси держави

ЧИТАТИ ДАЛІЧИТАТИ ДАЛІ

Чому WhatsApp не працює на Apple Watch: огляд причин та можливих рішеньЧому WhatsApp не працює на Apple Watch: огляд причин та можливих рішень

Apple Watch – це популярний розумний пристрій, який пропонує безліч функцій та можливостей для своїх користувачів. Однак, незважаючи на всі переваги, багато власників Apple Watch стикаються з проблемою того, що

ЧИТАТИ ДАЛІЧИТАТИ ДАЛІ