Кішміш покращує роботу шлунково-кишкового тракту, захищає організм від розвитку тромбофлебіту та атеросклерозу, зміцнює імунітет, виводить токсини.. Крім цього, кишміш ефективний за підвищеного рівня гемоглобіну, залізодефіцитної анемії. Кішміш здорово насичує, піднімає настрій та покращує обмінні процеси.20 жовт. 2019 р.
Скільки можна їсти кишміш на день?
Дієтологи називають добовою нормою вживання свіжого кишмишу. 300-500 г для дорослої людини та 150-200 г для дітей старше 6 років.
Чим корисний білий кишміш?
Як і будь-який інший сорт винограду, кишміш корисний для нашого організму завдяки високій концентрації вітамінів та мікроелементів. Кішміш сприяє здоровому кровотворенню, перешкоджає розвитку анемії, захищає від хвороб серця та судин, піднімає настрій та допомагає налагодити роботу ШКТ (Calorizator).