Крабове м'ясо – дуже корисний та цінний продукт, який вважається делікатесом. У ньому набагато більше вітамінів, мінералів та інших поживних речовин, ніж у крабових паличкахТак як при обробці сурімі дуже багато вітамінів і мінералів просто вимиваються з фаршу.
Чим відрізняється сурімі від крабових паличок?
Продукт, що імітує м'ясо краба, стали виробляти у Росії 1984 року. Крабове м'ясо та крабові палички із сурімі відрізняються формою та процентним змістом сурімі. У крабовому м'ясі рибного фаршу має бути не менше 30%, у крабових паличках допустимо менший вміст сурімі.
Чи можна їсти сурімі?
Сурімі – це подрібнене та оброблене філе риби, спресоване у тверду білу масу. Додавши до цієї маси такі інгредієнти, як яєчний білок, олія, сіль … – Виходять продукти з сурімі. І їх можна одразу їсти! Вони багаті на білки, низькокалорійні та корисні..