Як правильно готувати манну кашу?
Інструкція приготування
- Манну крупу, сіль, цукор покласти в окрему миску.
- За кілька секунд до закипання молока тонким струмком висипати манку з цукром та сіллю.
- Після закипання помішувати кашу 2-3 хвилини на повільному вогні, потім закрити кришкою і укутати рушником, залишити на 10-15 хвилин.
- Додати олію.
Збережена копіяПохожі
Як варити манну кашу пропорції?
Оптимальні пропорції для варіння манки – 3 ст. ложки крупи на 600 мл води чи молока, чи 6 ложок манки на 1 літр рідини. Кашу можна робити густою або рідкою. Щоб манка не пригоріла, перед вливанням молока каструлю потрібно сполоснути холодною водою. Збережена копія