Як зробити млинці ніжними м'якими

Чому млинці виходять жорсткими?

Якщо млинці виходять твердими, як лаваш, значить, ви додали багато яєчних білків, які в процесі випічки набувають гумової структури. Яйця повинні бути виключно сполучною інгредієнтом, навіть на велику кількість тесту достатньо одного яйця. Можливо, млинці пересихають через нестачу олії.

Чому млинці виходять надто м'якими?

Борошно – обов'язковий компонент, але велика кількість борошна має зробити масу густою, уповільнюючи її розтікання. Готовий млинець вийде важким, і, швидше за все, непропеченим. Не менш підступний недолік борошна – він не дозволить тесту схопитися при випіканні, і воно залишиться рідким.

Related Post

Історія паспортної системи у селах: коли почали видавати паспорти?Історія паспортної системи у селах: коли почали видавати паспорти?

Паспорт є основним документом для посвідчення особи та її наявність є обов'язковою для всіх громадян. Але цікаво знати, коли саме у селах почали видавати паспорти та що передувало цьому процесу.

ЧИТАТИ ДАЛІЧИТАТИ ДАЛІ

Нарощування ножицями – інструкція постікНарощування ножицями – інструкція постік

Телевізори Sharp є одними з найпопулярніших та інноваційних моделей на ринку. Вони пропонують широкий вибір функцій та можливостей, включаючи підключення до Інтернету. Опція підключення до дротового інтернету відкриває нові можливості

ЧИТАТИ ДАЛІЧИТАТИ ДАЛІ